اختلاف ۲۰۰درصدی قیمت مصالح ساختمانی از کارخانه تا بازار
رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: بر اساس آمارها در یک سال اخیر قیمت تمام شده محصولاتی مانند فولاد و سیمان حدود ۲۰ درصد افزایش یافته، اما عملا شاهدیم که قیمت فروش این محصولات در بازار حدود ۲۲۰ درصد افزایش یافته است.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس آمارها در یک سال اخیر قیمت تمام شده محصولاتی مانند فولاد و سیمان حدود 20 درصد افزایش یافته، اما عملا شاهدیم که قیمت فروش این محصولات در بازار حدود 220 درصد افزایش یافته است.
افزایش قیمت مصالح ساختمانی به دلیل فعالیت دلالان و سوداگران
وی گفت: این آمارها نشان می دهد که بخش اعظمی از افزایش قیمت مصالح ساختمانی به دلیل فعالیت دلالان و سوداگران رخ داده است و عملا سود این بخش به جیب این گروه ها می رود.
فروشندگان مصالح ساختمانی این محصولات را با قیمت دلخواه در بازار به فروش می رسانند
رضایی کوچی تصریح کرد: در شرایط کنونی فروشندگان مصالح ساختمانی این محصولات را با قیمت دلخواه در بازار به فروش می رسانند، این افراد هر وقت که بخواهند این محصولات را صادر کرده و گاهی اوقات نیز در بورس عرضه می کنند.
وی ادامه داد: وضعیت بازار مصالح ساختمانی نشان می دهد که مکانیزم دقیق و نظام مندی برای تولید و عرضه مصالح ساختمانی در کشور وجود ندارد. این مسئله موجب افزایش قیمت تمام شده مسکن در سال های اخیر شده است.
رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: وضعیت کنونی بازار مصالح ساختمانی موجب شد که مجلس یازدهم در طرح جهش تولید و تأمین مسکن به مسئله مذکور ورود کند، از این رو در این طرح بر این مسئله تأکید شده که برای تولید مساکن انبوه، تولیدکنندگان باید محصولات خود را با سود متعارف عرضه کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.